Obľúbené príspevky

štvrtok 17. februára 2011

Prewiev Liverpool vs Sparta Praha



Po dlhšej prestávke je to tu ! Pokračuje Európska Liga . Dneska o  21:05 nás bude cakat klub z Prahy . Každý si hovorý že to bude prechádzka ale nemusí to byt celkom tak . Sparta nás môže len a len prekvapiť . A nastúpime bez obrovskej opory týmu Gerrarda ktorý má zranené triesla . Ďalej nenastúpi obranca Daniel Agger.
A samozrejme sa stále nemôžme tesit na Carolla ktorému pretrváva zranenie . Sparta ma výhodu domáceho ihriska ale ako viem vela cechov a Slovákov pôjde fandiť pravé Liverpoolu . Aj ked sparta si už svoje splnila . Sezóny úspech si stanovila to že postúpi zo skupinovej fázy to ale neznamená že to vzdajú.

Od liverpoolu sa caka omnoho viac pomýšľame na celkovú výhru, a pod Kennym to nie je nereálne . Jediná nevýhoda je ta že Suarez asi nenastúpi kedže už jeden zápas Európskej Ligy odohral sa svoj bývali tým Ajax Amsterdam.


AC Sparta PrahaLiverpool FC
Pravdepodobná zostava: Pravdepodobná zostava: 
Blažek - Kladrubský, Repka, Brabec, Pamič - Sionko, Matejovský, Vacek, Podaný - Pekhart, Kweuke
 Reina - Kelly, Wilson, Kyrgiakos, Aurélio - Maxi, Lucas, Meireles, Cole - Ngog, Kuyt
Oplatí sa sledovať: Strelec Leonard Kweuke by mal byť najväčšou útočnou zbraňou domácich. Oplatí sa sledovať: V drese nášho tímu bude chcieť na seba rozhodne po dlhšej prestávke upozorniť mladý Francúz David Ngog.
Hráči mimo hru: nikto Hráči mimo hru: Spearing (noha), Carroll(stehno), Poulsen (pôrod manželky), Suárez (pravidlá UEFA), Gerrard (triesla), Agger (zranenie)


Dúfajme len že sa nám podarí splniť úlohu veľkého favorita a zdoláme Pražskú Spartu. Môj tip je 1:3 uvidíme co sa všetko stane. Kenny do nominácie daj aj dosť vela mladíkov a konečne si zahrá aj Joe Cole predpokladam slabšiu zostavu kedže opori asi budu oddychovať na Premier League. Zápas môžte sledovat na STV 3 alebo na internete podla návodu v mojom článku .
http://forever-thereds.blogspot.com/2011/02/urcite-mnohy-z-vas-tak-ako-aj-ja.html

2 komentáre: